Agamek12, manewr wyprzedzania wykonales wzorowo wiec miales prawo pokazac mu srodkowy palec w odwecie za bulwersujace gestykulacje kolesia :lol:
A2 Warszawa - Poznań
Zwiń
X
-
A2 Warszawa - Poznań
Ile by kosztował przejazd taką trasą osobówką ?
Pełno tam tych operatorów i nie mogę się połapać
Opłaty zaczynają się od Strykowa ?Czarna perła O2 FL:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593
-
-
Zamieszczone przez aro_40jak będzie całość płatna to od WAW do granicy ma ta przyjemność wynieść 80 PLN w jedną stronę.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
generalnie gdyby nie opłaty to A2 byłoby piękne - w poniedziałek wieczorem wyjazd z Wawy na bane zajął mi 5 minut16:03 timer start - 1853 timer end - Poznań centrum
w tym 20minut na paliwo, bułę i "jedyneczke"
Całość nieznacznie psuje kilka kilkunasto-kilometrowych odcinków zaraz za Wawą, na których jest "70" i garby :/ pewnie sie spieszyli i nie zdarzyli wygladzic polaczen miedzy poszczegolnymi etapami pracy - pewnie sie poprawi po Euro...
Komentarz
-
-
g4cek, z Poznania stara trasa: kostrzyn,nekla, wrzesnia, potem kawalek autostrada, zjezdzasz w slupcy, do konina, i potem znowu stara trasa do kola, kutno,lowicz,sochaczew. Aktualnie masz promocje od Konina do Strykowa 9.90zl za autostrade a dalej do Warszawy masz za darmo jeszcze autostrade
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rudd2 bramki do konina 2x14zł = 28zł + Konin-Stryków: 9,90zł
Zamieszczone przez yogi_at_pozengeneralnie gdyby nie opłaty to A2 byłoby piękne - w poniedziałek wieczorem wyjazd z Wawy na bane zajął mi 5 minut16:03 timer start - 1853 timer end - Poznań centrum
tez jechałeś na mecz?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Odgrzeję: czy za przejazd Warszawa -> Stryków -> Kutno coś się płaci na bramkach? Nie potrafię znaleźć takiej informacji...
Chodzi mi o to: http://maps.google.com/maps?saddr=Wa...mra=ls&t=m&z=9
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Bo jak jechałem z Warszawy przez Stryków do Łodzi, to nie płaciłem (chyba?)...
Stryków => Poznań coś koło dychy ale nie pamiętam dokładnie ile pierwsza bramka a potem 2,3 to już u kulczyka po 16 za bramkę chybaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Odgrzeję: czy za przejazd Warszawa -> Stryków -> Kutno coś się płaci na bramkach? Nie potrafię znaleźć takiej informacji...
Chodzi mi o to: http://maps.google.com/maps?saddr=Wa...mra=ls&t=m&z=9
na trasie którą wybrałeś nie ma jeszcze bramek.
skrzyżowanie A1 z A2 jest jeszcze przed PPO Stryków.
Jakby co to GDDKiA kasuje za przejechany kilometr 10 gr. (osobowe, motur połowę tego)
Pierwsza lepsza mapka. Ceny orientacyjne bo się trochę nie zgadzają.
Pozdr.
Andrzej
Komentarz
-
-
płacisz na bramkach, ale za to jedziesz kulturalnie, bo szybciej, bez nerwów i nie zużywasz paliwa na ciągłe zmiany prędkości, wyprzedzanie itp.
ale system bramek to dramat. powinny byc na zjazdach (tak jest na kujawsko-pomorskiim autobanie) a nie na samej autostradzie. no i okolice A2 to pustynia, prawie nie ma gdzie zjeść i zatankować.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz